Myllärin helppo tuorepuuro (G)

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1 dl hedelmiä tai marjoja
1 dl maustamatonta jogurttia
0,5 dl marjakeittoa tai esim. omenamehua
(1 rkl hunajaa)
Valmistusohje

Helppo tuorepuuro on raikas aamupala, jonka valmistat kätevästi jo edellisenä iltana.

Tee näin:

Laita kaurahiutaleet ja marjat tai paloitellut hedelmät kulhoon (tai kannelliseen purkkiin jos otat puuron evääksi). Kaada päälle jogurtti ja marjakeitto sekä halutessasi vähän hunajaa. Sekoita ja nosta jääkaappiin yöksi. Puuro on aamulla valmis nautittavaksi tai mukaan otettavaksi!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.