Myllärin helppo tuorepuuro (G)

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1 dl hedelmiä tai marjoja
1 dl maustamatonta jogurttia
0,5 dl marjakeittoa tai esim. omenamehua
(1 rkl hunajaa)
Valmistusohje

Helppo tuorepuuro on raikas aamupala, jonka valmistat kätevästi jo edellisenä iltana.

Tee näin:

Laita kaurahiutaleet ja marjat tai paloitellut hedelmät kulhoon (tai kannelliseen purkkiin jos otat puuron evääksi). Kaada päälle jogurtti ja marjakeitto sekä halutessasi vähän hunajaa. Sekoita ja nosta jääkaappiin yöksi. Puuro on aamulla valmis nautittavaksi tai mukaan otettavaksi!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.