Tonnikalapasteijat kaurasta

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Asiakkaan resepti
Ainekset

20 kpl

1 pkt ( 10 kpl / 1 kg ) torttutaikinalevyjä (laktoositon)
1 kananmuna
1 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
2 dl vettä
¼ tl suolaa
Täyte
jäähtynyttä kypsää villikauraa
1 prk ( 170/120 g) tonnikalapaloja oliiviöljyssä valutettuna
100 g paprika-chili tuorejuustoa (laktoositon 14% )
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
½ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
Koristeluun
alfalfan tai unikon siemeniä
Valmistusohje

Levitä taikinalevyt erilleen sulamaan huoneenlämpöön n. 15 min ennenkuin tarvitset niitä.

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kaura ja suola. Keitä kannen alla hiljalleen välillä sekoittaen n. 20 min. Siivilöi ylimääräinen vesi pois.

Sekoita täytteen ainekset sekaisin.

Puolita jokainen torttutaikinalevy. Jaa jokaiseen neliöön n. ruokalusikallinen täytettä. Voitele reunat kananmunalla. Taita kolmioiksi. Painele haarukalla kolmioiden reunat kunnolla kiinni. Pistele haarukalla muutama reikä pasteijan kanteen. Voitele pasteijat kananmunalla ja ripottele halutessani päälle hieman siemeniä.

Paista uuninkeskitasolla 10 -15 min., kunnes pinta on kauniin värinen.

Vinkki! Gluteenittomia pasteijoita saat, kun käytät gluteenittomia voitaikinalevyjä.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.