Tomi Björckin paras näkkileipä

30 min. | Vaikea

  • Leivät
Ainekset
50 g voita
2,5 dl–3 dl maitoa
3 tl leivinjauhetta
4 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
3 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2 tl sokeria
30 g kuivaa tilliä
12 g hiivaa
Valmistusohje

Sulata voi juoksevaksi, sekoita maitoon, lämmitä kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva ja sokeri ja sekoita hyvin. Sekoita leivinjauhe jauhoihin, lisää maitoon ja vaivaa hyvä taikina. Kaulaa taikina hiuksenhienoksi, helpoiten se käy pastakoneella. Laita pellille, painele haarukalla reikiä ja roiskuttele öljyä päälle. Paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia kunnes leivät kullanruskeita.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.