Tomi Björckin paras näkkileipä

30 min. | Vaikea

  • Leivät
Ainekset
50 g voita
2,5 dl–3 dl maitoa
3 tl leivinjauhetta
4 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
3 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2 tl sokeria
30 g kuivaa tilliä
12 g hiivaa
Valmistusohje

Sulata voi juoksevaksi, sekoita maitoon, lämmitä kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva ja sokeri ja sekoita hyvin. Sekoita leivinjauhe jauhoihin, lisää maitoon ja vaivaa hyvä taikina. Kaulaa taikina hiuksenhienoksi, helpoiten se käy pastakoneella. Laita pellille, painele haarukalla reikiä ja roiskuttele öljyä päälle. Paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia kunnes leivät kullanruskeita.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.