Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä

30 min. | Helppo

Ainekset
(4-5 annosta)
1 sipuli
 2-3 valkosipulin kynttä
1 mieto chili
3 tl juustokuminaa
150 g pakastepinaattia
500 g tomaattimurskaa
100 g cashew-pähkinöitä
suolaa
mustapippuria
3 dl Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
3 dl kasvislientä
Valmistusohje

Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota pannulla miedolla lämmöllä juustokuminan kanssa noin 5 minuuttia. Lisää pinaatti ja tomaattimurska ja kypsennä hiljalleen 10 – 15 min. Lisää loppuvaiheessa pähkinät. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää Ateriajyvät ja keitä n. 12 minuuttia. Jos haluat jyvistä pehmeämpiä, lisää vähän vettä ja keitä hetki lisää. Ota kattila sivuun ja lisää halutessasi vähän voita tai öljyä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.