Ainekset
(4-5 annosta) | |
1 | sipuli |
2-3 | valkosipulin kynttä |
1 | mieto chili |
3 tl | juustokuminaa |
150 g | pakastepinaattia |
500 g | tomaattimurskaa |
100 g | cashew-pähkinöitä |
suolaa | |
mustapippuria | |
3 dl | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
3 dl | kasvislientä |

Valmistusohje
Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota pannulla miedolla lämmöllä juustokuminan kanssa noin 5 minuuttia. Lisää pinaatti ja tomaattimurska ja kypsennä hiljalleen 10 – 15 min. Lisää loppuvaiheessa pähkinät. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää Pitkäjyväinen Kaura ja keitä noin 12 minuuttia. Ota kattila sivuun ja lisää halutessasi vähän voita tai öljyä.