Ainekset
(4-5 annosta) | |
1 | sipuli |
2-3 | valkosipulin kynttä |
1 | mieto chili |
3 tl | juustokuminaa |
150 g | pakastepinaattia |
500 g | tomaattimurskaa |
100 g | cashew-pähkinöitä |
suolaa | |
mustapippuria | |
3 dl | Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa |
3 dl | kasvislientä |
Valmistusohje
Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota pannulla miedolla lämmöllä juustokuminan kanssa noin 5 minuuttia. Lisää pinaatti ja tomaattimurska ja kypsennä hiljalleen 10 – 15 min. Lisää loppuvaiheessa pähkinät. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää Ateriajyvät ja keitä n. 12 minuuttia. Jos haluat jyvistä pehmeämpiä, lisää vähän vettä ja keitä hetki lisää. Ota kattila sivuun ja lisää halutessasi vähän voita tai öljyä.