Tomaatti-pestopiiras

30-60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
150 g voita
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2,5 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä

Täyte:

1 dl pestokastiketta
2-3 tomaattia
170 g mozzarellajuustoa viipaleina
100 g mozzarellaraastetta

 

Itsetehty pesto:

½ ruukkua basilikaa
½ ruukkua lehtipersiljaa
½ dl oliiviöljyä
50 g parmesaanraastetta
2 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä
Valmistusohje

Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki pohjan ainekset ja sekoita hyvin. Voitele ja jauhota piirakkavuoka ja levitä taikina vuokaan.
Levitä piirakkapohjalle pesto, tomaattisiivut, mozzarellaviipaleet sekä mozzarellaraaste. Paista 200 °C noin 30 minuuttia.  Ripottele päälle tuoretta basilikaa ja parmesaanilastuja.

Pestokastike: Paahda auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla, yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.