Ainekset
150 g | voita |
1 dl | Myllärin Luomu Kauraleseitä |
1 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
2,5 dl | Myllärin Luomu Ruisjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
2 dl | vettä |
Täyte:
1 dl | pestokastiketta |
2-3 | tomaattia |
170 g | mozzarellajuustoa viipaleina |
100 g | mozzarellaraastetta |
Itsetehty pesto:
½ ruukkua | basilikaa |
½ ruukkua | lehtipersiljaa |
½ dl | oliiviöljyä |
50 g | parmesaanraastetta |
2 rkl | paahdettuja auringonkukansiemeniä |

Valmistusohje
Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki pohjan ainekset ja sekoita hyvin. Voitele ja jauhota piirakkavuoka ja levitä taikina vuokaan.
Levitä piirakkapohjalle pesto, tomaattisiivut, mozzarellaviipaleet sekä mozzarellaraaste. Paista 200 °C noin 30 minuuttia. Ripottele päälle tuoretta basilikaa ja parmesaanilastuja.
Pestokastike: Paahda auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla, yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.