Tomaatti-pestopiiras

30-60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
150 g voita
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2,5 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä

Täyte:

1 dl pestokastiketta
2-3 tomaattia
170 g mozzarellajuustoa viipaleina
100 g mozzarellaraastetta

 

Itsetehty pesto:

½ ruukkua basilikaa
½ ruukkua lehtipersiljaa
½ dl oliiviöljyä
50 g parmesaanraastetta
2 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä
Valmistusohje

Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki pohjan ainekset ja sekoita hyvin. Voitele ja jauhota piirakkavuoka ja levitä taikina vuokaan.
Levitä piirakkapohjalle pesto, tomaattisiivut, mozzarellaviipaleet sekä mozzarellaraaste. Paista 200 °C noin 30 minuuttia.  Ripottele päälle tuoretta basilikaa ja parmesaanilastuja.

Pestokastike: Paahda auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla, yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.