Ainekset
4 annosta | |
1 pss | Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta |
6 dl | vettä |
4 | broilerinfileetä, marinoitua |
100 g | lehtikaalia |
2 rkl | rypsiöljyä |
200 g | kirsikka- tai miniluumutomaatteja |
2 | valkosipulinkynttä |
tuoretta rosmariinia | |
2 | sitruunan mehu |
ripaus suolaa | |
mustapippuria myllystä |

Valmistusohje
Kaada ateria-aines uunivuokaan ja lisää vesi. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja anna kypsyä n. 30 minuutin ajan.
Poista lehtikaalista kova lehtiruoti ja paloittele lehdet reiluiksi suupaloiksi. Hienonna valkosipuli. Paista broilerinfileet pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi ja nosta ne uunivuokaan kaurapedin päälle. Jos et käytä valmiiksi marinoituja fileitä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle lehtikaali, tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet ja rosmariinia. Kääntele, kunnes lehtikaali kutistuu. Purista joukkoon sitruunoiden mehut ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Ota vuoka uunista, kun neste on lähes imeytynyt kauraan. Lisää kasvikset vuokaan. Tarjoa salaatin kanssa.