Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia

30-60 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
6 dl vettä
4 broilerinfileetä, marinoitua
100 g lehtikaalia
2 rkl rypsiöljyä
200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
tuoretta rosmariinia
2 sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje

Kaada ateria-aines uunivuokaan ja lisää vesi. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja anna kypsyä n. 30 minuutin ajan.

Poista lehtikaalista kova lehtiruoti ja paloittele lehdet reiluiksi suupaloiksi. Hienonna valkosipuli. Paista broilerinfileet pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi ja nosta ne uunivuokaan kaurapedin päälle. Jos et käytä valmiiksi marinoituja fileitä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle lehtikaali, tomaatit, hienonnetut valkosipulinkynnet ja rosmariinia. Kääntele, kunnes lehtikaali kutistuu. Purista joukkoon sitruunoiden mehut ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ota vuoka uunista, kun neste on lähes imeytynyt kauraan. Lisää kasvikset vuokaan. Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.