Texmex-paprikat

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
  • Asiakkaan resepti
  • Kasvisruoka
Ainekset

4 hengelle

4 punaista paprikaa
2 dl soijarouhetta (tai 400 g jauhelihaa)
öljyä paistamiseen
1-2 chiliä viipaloituna ilman siemeniä
1,5 dl säilykemaissia
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 dl keitettyä Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
1 pss tacomaustetta
200 g cheddar- tai mozzarellaraastetta

 

Valmistusohje

Keitä Villikaura pakkauksen ohjeen mukaisesti. Mausta suolalla.

Kuullota paistinpannulla öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja chili, mutta älä anna niiden ruskistua. Lisää sitten pannulle kuiva soijarouhe ja pyörittele sitä kuivana pannulla, kunnes se on kauttaaltaan öljyssä. Lisää tarvittaessa öljyä.

Lisää sitten pannulle 4 dl vettä  ja paistele kunnes soijarouhe on turvonnut noin kaksinkertaiseksi. Mausta soijarouhe tacomausteseoksella.

Sekoita keskenään tuorejuusto, Villikaura ja soijarouheseos.

Pese paprikat, poista siemenkodat, halkaise ne puoliksi ja laita uunin kestävään astiaan. Lusikoi täytettä paprikanpuolikkaiden sisään. Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.