Ainekset
4 annosta | |
2 rkl | rypsiöljyä |
400 g | jauhelihaa |
1 | punainen chilipaprika |
7,5 dl | vettä |
1 pss | Myllärin Texmex Kaura ateria-aineksia |
(tacomaustetta) | |
1 prk | kidneypapuja tomaattikastikkeessa |
1 | jääsalaatti tai friseesalaatti |
1 | punainen paprika |
1 | kurkku |
200 g | värikkäitä pikkutomaatteja |
1-2 | punasipulia |
100 g | nachoja |

Valmistusohje
Ruokaisa salaatti valmistuu helposti isollekin joukolle vaikka illanistujaistarjoiluksi. Voit kypsentää kauraseoksen jo etukäteen ja koota salaatin hieman ennen tarjoilua.
Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu chilipaprika. Lisää ateria-ainekset ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kidneypavut ja jatka keittämistä vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.
Paloittele paprika ja kurkku. Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti: Revi salaatti vadille ja lusikoi kaura-jauhelihaseos sen päälle. Lisää paprika, kurkku, pikkutomaatit ja punasipulirenkaat sekä nachot päällimmäiseksi.
Tarjoa lisänä valmista guacamolea.