Texmex-kaurasalaatti

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
400 g jauhelihaa
1 punainen chilipaprika
7,5 dl vettä
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-aineksia
(tacomaustetta)
1 prk kidneypapuja tomaattikastikkeessa
1 jääsalaatti tai friseesalaatti
1 punainen paprika
1 kurkku
200 g värikkäitä pikkutomaatteja
1-2 punasipulia
100 g nachoja
Valmistusohje

Ruokaisa salaatti valmistuu helposti isollekin joukolle vaikka illanistujaistarjoiluksi. Voit kypsentää kauraseoksen jo etukäteen ja koota salaatin hieman ennen tarjoilua.

 

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu chilipaprika. Lisää ateria-ainekset ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kidneypavut ja jatka keittämistä vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.

Paloittele paprika ja kurkku. Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti: Revi salaatti vadille ja lusikoi kaura-jauhelihaseos sen päälle. Lisää paprika, kurkku, pikkutomaatit ja punasipulirenkaat sekä nachot päällimmäiseksi.

Tarjoa lisänä valmista guacamolea.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.