Texmex-kaurakeitto

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-6 annosta
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2-3 lehtisellerinvartta
1 l vettä
1 lihaliemikuutio
½ pss Myllärin Texmex Kaura ateria-aineksia
100 g vihreitä, tuoreita papuja
500 g tomaattimurskaa
250 g kinkkusuikaleita
mustapippuria myllystä
(suolaa)
lehtipersiljaa tai muuta yrttiä maun mukaan
Valmistusohje

Tomaattinen texmex-keitto on maukas ruoka, jota on helppo jatkaa isommallekin porukalle. Kasvisversiossa kinkkusuikaleet voi jättää pois. Lisää tulisuutta saat halutessasi lisäämällä joukkoon jauhettua tai tuoretta chilipaprikaa tai ripauksen cayennepippuria.

 

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta vesi ja lisää lihaliemikuutio, kasvikset sekä ateria-ainekset. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää pavut, tomaattimurska ja kinkkusuikaleet. Jatka kypsennystä n. 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonna joukkoon lehtipersiljaa tai muuta yrttiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.