Täytetyt kauraleipäset (g)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
1 dl porkkana- tai kesäkurpitsaraastetta tai juustoraastetta
Täyte:
3 ½ dl vettä
2 ½ dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
½ tl suolaa
200 g vihanneksia maun mukaan (esim. porkkanaa, kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia)
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl hunajaa
1 dl juustoista ruokakermaa
2 tl sitruunamehua
2-3 tl currya
(1/2 punainen chilipaprika tai ripaus chilijauhetta)
Valmistusohje

Täytetyt kauraleipäset maistuvat herkullisilta eväänä tai iltapalana ja valmistuvat helposti valmiista gluteenittomasta kaurapala-aineksesta.

 

Valmistusohje

n. 12 kpl

Valmista taikina Kaurapala-ainespussin ohjeen mukaan, mutta lisää taikinaan myös raastettuja kasviksia. Taikinan kohotessa valmista täyte.

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kaurarouhe ja suola ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Paloittele porkkanat, kesäkurpitsa, paprika ja tomaatit pieniksi paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kääntele kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää kypsä kaurarouhe, hunaja, juustoinen kerma, sitruunamehu, curry ja halutessasi chilipaprikaa tai chilijauhetta. Kääntele hetki ja tarkista maku.

Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Painele toinen puolikas taikinaa leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai uunipellille. Nosta täytteestä nokareita tasaisin välimatkoin ja painele kaurajauhoja apuna käyttäen puolikas taikinasta päälle. Leikkaa taikinapyörällä paloiksi, siten että täyte jää jokaisen palan keskelle. Pistele palat haarukalla ja paista 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.