Sultsinat

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset

 

0,5 l maitoa
¾ dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
ripaus suolaa
1,5 dl vettä
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
½ dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ tl suolaa

Voiteluun:
50 g voita
½ dl vettä

 

Valmistusohje

Kiehauta maito. Lisää mannasuurimot koko ajan sekoittaen ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes puuro sakenee. Mausta valmis puuro suolalla

Valmista sultsinataikina. Sekoita vesi, suola, ruisjauhot ja vehnäjauhot tasaiseksi taikinaksi. Leivo taikinasta muutaman senttimetrin paksuisia tankoja ja paloittele kahteentoista tasakokoiseen palaan. Pyöritä palat palloiksi ja kaulitse ruisjauhoja ja piirakkapulikkaa apuna käyttäen ohuiksi ympyröiksi. Paista kuoret molemmin puolin valurautapannulla muutaman sekunnin ajan.

Kiehauta voi ja vesi, kunnes voi on sulanut. Voitele toinen puoli voi-vesiseoksella ja levitä voitelemattomalle puolelle mannapuuroa. Taita kuoren reunat vastakkain ja päädyt vielä keskelle. Laita saumapuoli alaspäin tarjoiluvadille ja tarjoa mahdollisimman pian.

 

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.