Sitrus-puurotrifle

30 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
7,5 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
6 dl täysomenamehua
9 dl kevytmaitoa
ripaus suolaa
saksanpähkinöitä
rusinoita
4 – 5 dl turkkilaista jogurttia
1 greippi
1 appelsiini
kanelia, vaniljaa

 

Valmistusohje

Keitä puuro täysomenamehuun ja maitoon hiutalepaketin ohjeiden mukaisesti. Omenamehu antaa mukavaa makua puuropohjalle. Kun puuro on valmis anna puuron jäähtyä hetki ja leikkaa sillä aikaa hedelmät kalvottomiksi lohkoiksi. Tämä puuro on parasta haaleana, hiukan lämpöisenä, mutta ei höyryävän kuumana.

 

Lisää puuron joukkoon reilut kouralliset rusinoita ja pähkinöitä. Lusikoi puuroa annoskulhojen tai isomman tarjoilukulhon pohjalle. Sekoita turkkilaisen jugurtin joukkoon hieman hienonnettua aitoa vaniljaa, mutta älä liikaa. Lisää sitten nokare maustettua turkkilaista jugurttia puuron päälle. Asettele puuron päälle hedelmäpalat ja ripottele pinnalle pähkinöitä, rusinoita sekä kanelia. Nauti heti.

Reseptilähde: Herneetkin rokkaa! -blogi

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.