Ainekset
7,5 dl | Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita | |
6 dl | täysomenamehua | |
9 dl | kevytmaitoa | |
ripaus suolaa | ||
saksanpähkinöitä | ||
rusinoita | ||
4 – 5 dl | turkkilaista jogurttia | |
1 | greippi | |
1 | appelsiini | |
kanelia, vaniljaa | ||

Valmistusohje
Keitä puuro täysomenamehuun ja maitoon hiutalepaketin ohjeiden mukaisesti. Omenamehu antaa mukavaa makua puuropohjalle. Kun puuro on valmis anna puuron jäähtyä hetki ja leikkaa sillä aikaa hedelmät kalvottomiksi lohkoiksi. Tämä puuro on parasta haaleana, hiukan lämpöisenä, mutta ei höyryävän kuumana.
Lisää puuron joukkoon reilut kouralliset rusinoita ja pähkinöitä. Lusikoi puuroa annoskulhojen tai isomman tarjoilukulhon pohjalle. Sekoita turkkilaisen jugurtin joukkoon hieman hienonnettua aitoa vaniljaa, mutta älä liikaa. Lisää sitten nokare maustettua turkkilaista jugurttia puuron päälle. Asettele puuron päälle hedelmäpalat ja ripottele pinnalle pähkinöitä, rusinoita sekä kanelia. Nauti heti.
Reseptilähde: Herneetkin rokkaa! -blogi