Sitrus-puurotrifle

30 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
7,5 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
6 dl täysomenamehua
9 dl kevytmaitoa
ripaus suolaa
saksanpähkinöitä
rusinoita
4 – 5 dl turkkilaista jogurttia
1 greippi
1 appelsiini
kanelia, vaniljaa

 

Valmistusohje

Keitä puuro täysomenamehuun ja maitoon hiutalepaketin ohjeiden mukaisesti. Omenamehu antaa mukavaa makua puuropohjalle. Kun puuro on valmis anna puuron jäähtyä hetki ja leikkaa sillä aikaa hedelmät kalvottomiksi lohkoiksi. Tämä puuro on parasta haaleana, hiukan lämpöisenä, mutta ei höyryävän kuumana.

 

Lisää puuron joukkoon reilut kouralliset rusinoita ja pähkinöitä. Lusikoi puuroa annoskulhojen tai isomman tarjoilukulhon pohjalle. Sekoita turkkilaisen jugurtin joukkoon hieman hienonnettua aitoa vaniljaa, mutta älä liikaa. Lisää sitten nokare maustettua turkkilaista jugurttia puuron päälle. Asettele puuron päälle hedelmäpalat ja ripottele pinnalle pähkinöitä, rusinoita sekä kanelia. Nauti heti.

Reseptilähde: Herneetkin rokkaa! -blogi

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.