Siskonmakkarakauratto (G)

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset

 

4 annosta
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1 salottisipuli
1 valkosipuli
1 chilipalko
2 porkkanaa
4 parsaa
1 pkt siskonmakkaroita (gluteeniton)
200 g ruoanlaittojogurttia
2 dl vettä
sitruunamehua maun mukaan
3 rkl osterikastiketta (tarvittaessa gluteeniton)
Valmistusohje

#suomenparaskaurakokki-kisan satoa!
Reseptin alkuperäisidea ja kuva: @lulu.loulou

Kypsennä kaurajyvät pakkauksen ohjeen mukaan.

Pilko kauran kypsyessä sipulit, chili ja kasvikset ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä. Purista siskonmakkarat kuorestaan pannulle ja paista ne kypsiksi. Lisää vesi, jogurtti, sitruunamehu ja osterikastike ja anna tekeytyä parin minuutin ajan.

Sekoita kaurajyvät siskonmakkarakastikkeeseen ja annostele lautasille. Koristele annokset halutessasi esim. kevätsipulisilpulla ja pähkinärouheella.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.