Ainekset
4 annosta | |
4 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraaä |
1 | salottisipuli |
1 | valkosipuli |
1 | chilipalko |
2 | porkkanaa |
4 | parsaa |
1 pkt | siskonmakkaroita (gluteeniton) |
200 g | ruoanlaittojogurttia |
2 dl | vettä |
sitruunamehua maun mukaan | |
3 rkl | osterikastiketta (tarvittaessa gluteeniton) |

Valmistusohje
#suomenparaskaurakokki-kisan satoa!
Reseptin alkuperäisidea ja kuva: @lulu.loulou
Kypsennä kaurajyvät pakkauksen ohjeen mukaan.
Pilko kauran kypsyessä sipulit, chili ja kasvikset ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä. Purista siskonmakkarat kuorestaan pannulle ja paista ne kypsiksi. Lisää vesi, jogurtti, sitruunamehu ja osterikastike ja anna tekeytyä parin minuutin ajan.
Sekoita kaurajyvät siskonmakkarakastikkeeseen ja annostele lautasille. Koristele annokset halutessasi esim. kevätsipulisilpulla ja pähkinärouheella.