Sienirisotto kaurasta(g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
1 sipuli
200 g kantarelleja tai suppilovahveroita
3 rkl rypsiöljyä
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1 -1 1/2 kasvisliemikuutiota (tarvittaessa gluteeniton)
6 dl vettä
3 dl valkoviiniä tai siideriä
mustapippuria myllystä
nokare voita
tuoretta timjamia
(parmesaanilastuja tai -raastetta)
Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Putsaa sienet ja paloittele halutessasi pienemmiksi. Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää sipuli ja sienet. Kääntele kuumassa padassa, kunnes sienet menevät kasaan ja irtoava neste haihtuu. Lisää Kaura Ateriajyvät, murustettu kasvisliemikuutio ja vesi vähän kerrallaan. Anna hautua kannen alla 20-30 minuuttia (kunnes kaurajyvien suutuntuma on sopiva) ja lisää vettä ja valkoviiniä tai siideriä vähän kerrallaan, kun edelliset ovat haihtuneet. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Sekoita valmiin  ruoan joukkoon nokare voita ja ripottele päälle tuoretta timjamia. Tarjoa halutessasi seuraksi parmesaanilastuja tai -raastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.