Sienirisotto kaurasta(g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
1 sipuli
200 g kantarelleja tai suppilovahveroita
3 rkl rypsiöljyä
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1 -1 1/2 kasvisliemikuutiota (tarvittaessa gluteeniton)
6 dl vettä
3 dl valkoviiniä tai siideriä
mustapippuria myllystä
nokare voita
tuoretta timjamia
(parmesaanilastuja tai -raastetta)
Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Putsaa sienet ja paloittele halutessasi pienemmiksi. Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää sipuli ja sienet. Kääntele kuumassa padassa, kunnes sienet menevät kasaan ja irtoava neste haihtuu. Lisää Kaura Ateriajyvät, murustettu kasvisliemikuutio ja vesi vähän kerrallaan. Anna hautua kannen alla 20-30 minuuttia (kunnes kaurajyvien suutuntuma on sopiva) ja lisää vettä ja valkoviiniä tai siideriä vähän kerrallaan, kun edelliset ovat haihtuneet. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Sekoita valmiin  ruoan joukkoon nokare voita ja ripottele päälle tuoretta timjamia. Tarjoa halutessasi seuraksi parmesaanilastuja tai -raastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.