Sämpylöiden kylmäleivonta

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset

Voit käyttää mitä tahansa mieleistäsi sämpyläreseptiä, kunhan huomioit allaolevat ohjeet.

Valmistusohje

Kylmäleivonta tarkoittaa, että sämpylätaikina tehdään hyvissä ajoin etukäteen kylmään odottamaan paistamista. Käytännössä voi soveltaa mihin tahansa sämpyläreseptiin, kunhan muistaa seuraavat ohjeet:

  • Käytä hiivaa vain puolet reseptin määrästä
  • Liuota hiiva kylmään veteen, toisin kuin ohjeessa sanotaan
  • Säilytä taikina viileässä paistamiseen saakka
  • Paloittele taikina sopiviksi paloiksi ja paista, älä pyöritä tai kohota sämpylöitä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.