Ruokaisa kanasalaatti

30 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
3 – 4 annosta Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
1 – 2 rkl öljyä
1 salaatinkerä
140 g pekonia
250 g broilerinsuikaleita
15 kirsikkatomaattia
1 prk maissinjyviä
2 paprikaa
Kastike
3 dl kermaviiliä
1 – 2 tl curryä
suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje

Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura pakkauksen ohjeen mukaisesti ja sekoita öljy sekaan. Anna jäähtyä. Paloittele pekoni ja paista rapeaksi, paista myös broilerinsuikaleet. Anna jäähtyä.

Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin mausteet.

Sekoita broilerisuikaleet, pekoni, tomaatti, maissi, paloiteltu paprika, suikaloitu salaatti sekä keitetty kaura keskenään. Tarjoa kastikkeen ja herkullisen leivän kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.