Ruokaisa kanasalaatti

30 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
3 – 4 annosta Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
1 – 2 rkl öljyä
1 salaatinkerä
140 g pekonia
250 g broilerinsuikaleita
15 kirsikkatomaattia
1 prk maissinjyviä
2 paprikaa
Kastike
3 dl kermaviiliä
1 – 2 tl curryä
suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje

Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaisesti ja sekoita öljy sekaan. Anna jäähtyä. Paloittele pekoni ja paista rapeaksi, paista myös broilerinsuikaleet. Anna jäähtyä.

Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin mausteet.

Sekoita broilerisuikaleet, pekoni, tomaatti, maissi, paloiteltu paprika, suikaloitu salaatti sekä keitetyt ateriajyvät keskenään. Tarjoa kastikkeen ja herkullisen leivän kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.