Ruokaisa kanasalaatti

30 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
3 – 4 annosta Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa
1 – 2 rkl öljyä
1 salaatinkerä
140 g pekonia
250 g broilerinsuikaleita
15 kirsikkatomaattia
1 prk maissinjyviä
2 paprikaa
Kastike
3 dl kermaviiliä
1 – 2 tl curryä
suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje

Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaisesti ja sekoita öljy sekaan. Anna jäähtyä. Paloittele pekoni ja paista rapeaksi, paista myös broilerinsuikaleet. Anna jäähtyä.

Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin mausteet.

Sekoita broilerisuikaleet, pekoni, tomaatti, maissi, paloiteltu paprika, suikaloitu salaatti sekä keitetyt ateriajyvät keskenään. Tarjoa kastikkeen ja herkullisen leivän kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.