Ainekset
3 – 4 annosta | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
1 – 2 rkl | öljyä |
1 | salaatinkerä |
140 g | pekonia |
250 g | broilerinsuikaleita |
15 | kirsikkatomaattia |
1 prk | maissinjyviä |
2 | paprikaa |
Kastike | |
3 dl | kermaviiliä |
1 – 2 tl | curryä |
suolaa ja valkopippuria |

Valmistusohje
Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura pakkauksen ohjeen mukaisesti ja sekoita öljy sekaan. Anna jäähtyä. Paloittele pekoni ja paista rapeaksi, paista myös broilerinsuikaleet. Anna jäähtyä.
Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin mausteet.
Sekoita broilerisuikaleet, pekoni, tomaatti, maissi, paloiteltu paprika, suikaloitu salaatti sekä keitetty kaura keskenään. Tarjoa kastikkeen ja herkullisen leivän kera.