Rukiiset teeleivät

15 min. | Helppo

  • Leivät ja sämpylät
Ainekset
2 ½ dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 ½ dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää

 

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta kaksi, noin 1 cm:n paksuista leipää ja paista heti 225 °C:ssa 15 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.