Rukiiset teeleivät

15 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
2 ½ dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 ½ dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää

 

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta kaksi, noin 1 cm:n paksuista leipää ja paista heti 225 °C:ssa 15 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.