Rukiiset teeleivät

15 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
2 ½ dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 ½ dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää

 

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta kaksi, noin 1 cm:n paksuista leipää ja paista heti 225 °C:ssa 15 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.