Rukiinen marjapiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
Pohja:
150 g voita
1,25 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllärin Vaaleaa Hienoa Ruisjauhoa
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk rahkaa
1 kananmuna
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2-3 dl mustikoita (myös pakaste käy)
Valmistusohje

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmuna nopeasti sekoittaen ja sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan hyvin sekoittaen. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.

Paista piirakka 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.