Ainekset
Pohja: | |
150 g | voita |
1,25 dl | sokeria |
2 | kananmunaa |
3 dl | Myllärin Vaaleaa Hienoa Ruisjauhoa |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte: | |
1 prk | rahkaa |
1 | kananmuna |
0,5 dl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
2-3 dl | mustikoita (myös pakaste käy) |

Valmistusohje
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmuna nopeasti sekoittaen ja sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan hyvin sekoittaen. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan.
Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.
Paista piirakka 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.