Rukiinen briossisämpylä

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset

n. 15 kpl

5 dl täysmaitoa
50 g hiivaa
4 rkl sokeria
2 tl suolaa
150 g voita sulatettuna
2 kananmunaa
4 dl Myllärin Lestyruisjauhoa
9-10 dl Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
Valmistusohje

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva maitoon. Lisää muut ainekset joukkoon koko ajan sekoittaen (esim. yleiskoneella 8 min.). Anna taikinan kohota peitettynä n. 30 minuuttia.

Paloittele kohonnut taikina ja muotoile pyöreiksi sämpylöiksi. Anna sämpylöiden kohota vielä n. 40 min. Voitele sämpylät kananmunalla ja anna pinnan kuivua ennen paistamista. Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, kunnes sämpylöiden pinta on kauniin ruskea.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.