Ruisleipä

yli 60 min. | Keskitaso

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset

Juuri:

7 dl vettä (60 °C)
5 dl Myllärin Ruisleipäainesta


Taikina:

9 ½ dl Myllärin Ruisjauhoja
1-2 tl suolaa
15 g hiivaa
Valmistusohje

Juuri:
Aineet sekoitetaan keskenään ja annetaan käydä vedottomassa paikassa 16 tuntia. Seosta on hyvä sekoittaa käymisen alkuvaiheessa joitakin kertoja.

Taikina:
Lisää taikinanjuureen hiiva, suola ja ruisjauhot, sekoita taikina hyvin, peitä ja anna kohota vedottomassa paikassa noin 40 minuuttia. Paista 240 °C noin 40 minuuttia. Taikinasta tulee kaksi isoa limppua.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.