Ruis-porkkanasämpylät

yli 60 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl maitoa
1 rkl siirappia
2 tl suolaa
180 g raastettua porkkanaa
½ dl rypsiöljyä
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoa
10 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoa

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää siirappi, suola, porkkanaraaste ja öljy. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Leivo 25 sämpylää ja kohota pellillä liinan tai muovin alla noin 30 minuuttia. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.