Ruis-porkkanasämpylät

yli 60 min. | Helppo

  • Leivät ja sämpylät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl maitoa
1 rkl siirappia
2 tl suolaa
180 g raastettua porkkanaa
½ dl rypsiöljyä
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoa
10 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoa

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää siirappi, suola, porkkanaraaste ja öljy. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Leivo 25 sämpylää ja kohota pellillä liinan tai muovin alla noin 30 minuuttia. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.