Rouheiset luomusämpylät

yli 60 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl vettä
2 rkl siirappia
1½ tl suolaa
0,4 dl rypsiöljyä
n. 1 kg Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää siirappi ja noin 6 dl Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja. Sekoita hyvin ja anna taikinajuuren tekeytyä peitettynä lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia. Lisää suola, öljy ja loput jauhot taikinaa vaivaten. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä noin 15 minuuttia. Leivo sämpylöiksi (noin 18 kpl), kohota ja paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.