Rouheiset luomusämpylät

yli 60 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl vettä
2 rkl siirappia
1½ tl suolaa
0,4 dl rypsiöljyä
n. 1 kg Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää siirappi ja noin 6 dl Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja. Sekoita hyvin ja anna taikinajuuren tekeytyä peitettynä lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia. Lisää suola, öljy ja loput jauhot taikinaa vaivaten. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä noin 15 minuuttia. Leivo sämpylöiksi (noin 18 kpl), kohota ja paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.