Rouheiset luomusämpylät

yli 60 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl vettä
2 rkl siirappia
1½ tl suolaa
0,5 dl rypsiöljyä
n. 11 dl Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää siirappi ja noin 6 dl Myllärin Luomu Sämpyläjauhoja. Sekoita hyvin ja anna taikinajuuren tekeytyä peitettynä lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia. Lisää suola, öljy ja 4-5 dl jauhoja taikinaan samalla vaivaten. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä noin 15 minuuttia. Leivo sämpylöiksi (noin 18 kpl), kohota vielä n. 15 minuuttia ja paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.