Rapeat vohvelit

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset
8-10 kpl
250 g Myllärin Luomu Lettu- ja vohvelijauhoa
5,5 dl maitoa, vettä tai kasvimaitoa
2 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl ruokaöljyä
Valmistusohje

Sekoita ainekset ja anna taikinan levätä n. 5 minuuttia. Kaada n. 3/4 dl taikinaa kuumalle, öljytylle vohveliraudalle ja paista rapeaksi ja kauniin väriseksi.

Tarjoa vohvelit hillon tai marjojen kanssa tai tee vohveleista hauska kakku. Voit tarjota täytevaihtoehtona myös suolaisia täytteitä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.