Ainekset
10 kpl | |
4 dl | maitoa |
1 dl | kivennäisvettä |
3 | kananmunaa |
ripaus | suolaa |
1 tl | vaniljasokeria |
2 rkl | sokeria |
4-5 dl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
0,5 tl | leivinjauhetta |
75 g | voita tai margariinia sulatettuna |
Paistamiseen: | |
öljyä tai voita |

Valmistusohje
Mittaa maito ja kivennäisvesi leivontakulhoon. Riko joukkoon kananmunat ja sekoita. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota 15-30 minuuttia.
Paista kuumalla voidellulla vohveliraudalla tai vohvelipannussa kauniin värisiksi. Tarjoa vohvelit hillon tai marjojen kanssa tai tee vohveleista hauska kakku.
Vinkki! Voit tarjota täytevaihtoehtona myös suolaisia täytteitä.