Ainekset
100 g | voita | |
1 1/2 dl | intiaanisokeria | |
1/2 dl | vaaleaa siirappia tai ruokosokerisiirappia | |
3 dl | Myllärin 4 Viljan Täysjyvähiutaleita | |
1 dl | Myllärin Täysjyväkaurahiutaleita | |
1 dl | Myllärin Marjaista Muromysliä | |
1 tl | vaniljasokeria | |

Valmistusohje
Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja vaalea siirappi. Kuumenna.
Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi. Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen lasivuokaan tasaiseksi levyksi. Laita levy jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti.