Pinaattipannukakku

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 pss Myllärin Muumimamman Pinaattilettujauhoa
1 l maitoa
4 kananmunaa
Valmistusohje

Kaada maito kulhoon ja sekoita joukkoon kananmunat sekä lettujauhoseos. Sekoita hyvin ja anna taikinan tekeytyä 5 min. ennen paistamista.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220-asteisen uunin alatasolla n. 25-30 min.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.