Ainekset
1 l | maitoa |
4 | kananmunaa |
5 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
1 dl | öljyä tai sulatettua voita tai margariinia |
1 rkl | sokeria |
½ tl | suolaa |
300 g | pakastepinaattia |

Valmistusohje
Mittaa maito kulhoon ja riko kananmunat joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää kaurajauho, rasva, sokeri ja suola. Sekoita. Lisää vielä sulatettu pakastepinaatti ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut kauniin värin. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa seuraksi puolukkahilloa.
Voit toki tehdä pannukakun myös vehnäjauhosta, jos et tarvitse gluteenitonta pannukakkua.