Pinaattipannukakku (G)

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
  • leivonta
Ainekset
1 l maitoa
4 kananmunaa
5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl öljyä tai sulatettua voita tai margariinia
1 rkl sokeria
½ tl suolaa
300 g pakastepinaattia
Valmistusohje

Mittaa maito kulhoon ja riko kananmunat joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää kaurajauho, rasva, sokeri ja suola. Sekoita. Lisää vielä sulatettu pakastepinaatti ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen kypsennystä.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut kauniin värin. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa seuraksi puolukkahilloa.

Voit toki tehdä pannukakun myös vehnäjauhosta, jos et tarvitse gluteenitonta pannukakkua.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.