Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton pinaatti­pannukakku

Aina ei tarvitse olla lettuja.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pannukakku

1 l maitoa
4 kananmunaa
5 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja Vohvelijauhoa
100 g sulatettua voita
300 g pakaste pinaattia

Ohjeet

  1. Mittaa maito kulhoon ja riko kananmunat joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää jauhot ja rasva. Sekoita.

  2. Lisää vielä sulatettu pakastepinaatti ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota jonkin aikaa ennen kypsennystä.

  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut kauniin värin.

  4. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa seuraksi puolukkahilloa.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,0 g
Proteiini
1,5 g
Energia
191,7 kcal
Hiilihydraatit
0,5 g
Rasva
20,6 g
Tyydyttynyt rasva
13,2 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka

Munakoiso-kaurabowl
1 h

Munakoiso-kaurabowl

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro