Gluteeniton pinaattipannukakku

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
1 l maitoa
4 kananmunaa
5 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa
1 dl öljyä tai sulatettua voita/margariinia
300 g pakastepinaattia
Valmistusohje

Mittaa maito kulhoon ja riko kananmunat joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää jauhot ja rasva. Sekoita. Lisää vielä sulatettu pakastepinaatti ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota jonkin aikaa ennen kypsennystä.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut kauniin värin. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa seuraksi puolukkahilloa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.