Pinaattipannukakku

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
1 pss Myllärin Pinaattilettujauhoa
1 l maitoa, vettä tai kasvimaitoa
4 kananmunaa
Valmistusohje

Kaada maito kulhoon ja sekoita joukkoon kananmunat sekä pinaattilettujauho. Sekoita hyvin ja anna taikinan tekeytyä 5 minuuttia ennen paistamista. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220-asteisen uunin alatasolla 25-30 minuuttia.

Vinkki! Lisää pannukakkutaikinaan kinkkusuikaleita, ruskistettua jauhelihaa tai vaikka kasvisjauhista, niin saat ruokaisamman pannukakun.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.