Pinaattipannukakku

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
1 pss Myllärin Pinaattilettujauhoa
1 l maitoa, vettä tai kasvimaitoa
4 kananmunaa
Valmistusohje

Kaada maito kulhoon ja sekoita joukkoon kananmunat sekä pinaattilettujauho. Sekoita hyvin ja anna taikinan tekeytyä 5 minuuttia ennen paistamista. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220-asteisen uunin alatasolla 25-30 minuuttia.

Vinkki! Lisää pannukakkutaikinaan kinkkusuikaleita, ruskistettua jauhelihaa tai vaikka kasvisjauhista, niin saat ruokaisamman pannukakun.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.