Peruna-jyväpaistos

yli 60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
500 g valmista viipaleperunaa pakasteesta (tai 5 kokonaista perunaa)
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
3 dl vettä
100 g sulatejuustoa
2,5 dl ruokakermaa 15%
1 kananmuna
silputtua persiljaa
suolaa
Valmistusohje

4-6 annosta

Keitä Villikaura kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jos et käytä valmiita viipaleperunoita, kuori ja viipaloi perunat ja esikypsennä viipaleita 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Yhdistä perunaviipaleet ja jyvät uunivuoassa ja sekoita joukkoon sulatejuustonokareet persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta.

Sekoita kananmuna kerman kanssa ja kaada kerma-munaseos  muiden raaka-aineiden päälle vuokaan.

Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.