Peruna-jyväpaistos

yli 60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
500 g valmista viipaleperunaa pakasteesta (tai 5 kokonaista perunaa)
2,5 dl Myllärin Ateriajyviä
3 dl vettä
100 g sulatejuustoa
2,5 dl ruokakermaa 15%
1 kananmuna
silputtua persiljaa
suolaa
Valmistusohje

4-6 annosta

 

Keitä ateriajyvät kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jos et käytä valmiita viipaleperunoita, kuori ja viipaloi perunat ja esikypsennä viipaleita 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Yhdistä perunaviipaleet ja jyvät uunivuoassa ja sekoita joukkoon sulatejuustonokareet persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta. Sekoita kananmuna kerman kanssa ja kaada kerma-munaseos  muiden raaka-aineiden päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.