Ainekset
500 g | valmista viipaleperunaa pakasteesta (tai 5 kokonaista perunaa) |
2,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
3 dl | vettä |
100 g | sulatejuustoa |
2,5 dl | ruokakermaa 15% |
1 | kananmuna |
silputtua persiljaa | |
suolaa |

Valmistusohje
4-6 annosta
Keitä Villikaura kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jos et käytä valmiita viipaleperunoita, kuori ja viipaloi perunat ja esikypsennä viipaleita 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Yhdistä perunaviipaleet ja jyvät uunivuoassa ja sekoita joukkoon sulatejuustonokareet persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta.
Sekoita kananmuna kerman kanssa ja kaada kerma-munaseos muiden raaka-aineiden päälle vuokaan.
Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.