Peruna-jyväpaistos

yli 60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
500 g valmista viipaleperunaa pakasteesta (tai 5 kokonaista perunaa)
2,5 dl Myllärin Ateriajyviä
3 dl vettä
100 g sulatejuustoa
2,5 dl ruokakermaa 15%
1 kananmuna
silputtua persiljaa
suolaa
Valmistusohje

4-6 annosta

 

Keitä ateriajyvät kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jos et käytä valmiita viipaleperunoita, kuori ja viipaloi perunat ja esikypsennä viipaleita 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Yhdistä perunaviipaleet ja jyvät uunivuoassa ja sekoita joukkoon sulatejuustonokareet persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta. Sekoita kananmuna kerman kanssa ja kaada kerma-munaseos  muiden raaka-aineiden päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.