Persikka-rahkapiirakat

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Taikina:

5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa
1 muna
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
16 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
150 g voita

 

Täyte:

250 g maitorahkaa
1 dl kuohukermaa
½ dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
250 g säilykepersikoita
2 munaa

 

Valmistusohje

Aloita pullataikinan valmistus liottamalla hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sekaan kananmuna ja mausteet. Lisää jauhot vähitellen seokseen hyvin vaivaten ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia.

Valmista seuraavaksi täyte. Vispaa kerma ja sekoita joukkoon soseutetut persikat ja kaikki loput ainekset.

Paloittele taikina, pyöritä pikkupulliksi ja paina lasin pohjan avulla keskelle syvennys. Taikinasta tulee noin 20 pikkupullaa. Voit myös kaulia taikinan levyksi ja laittaa rahkan levyn päälle. Kohota pullia noin 30 minuuttia, voitele reunat kananmunalla ja täytä syvennys rahkaseoksella. Paista pienet rahkapiirakat 225 °C:ssa 10 – 15 min. Jos teet isomman levypiirakan, paista sitä 200 °C:ssa noin 25 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.