Paella kaurarouheesta (g)

30 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
3 rkl oliiviöljyä
1 sipuli pilkottuna
4 valkosipulinkynttä murskattuna
2 broilerin rintafilettä suikaloituna
150 g chorizo-makkaraa kuutioituna
1 paprika pilkottuna
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
1 tl rouhittua mustapippuria
½ tl kurkumaa
½ tl savupaprikajauhetta
2 tomaattia kuutioituna
5-6 dl kanalientä
n. 200 g katkarapuja
½ sitruuna
persiljaa silputtuna
Valmistusohje

Aloita pilkkomalla kaikki ainekset valmiiksi.

Kuumenna muurikkapannu. Lisää öljy ja kuullota sipuleita öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsiksi. Siirrä pannun reunalle odottamaan. Kääntele chorizo- ja paprikakuutioita pannulla muutaman minuutin ajan ja siirrä pannun reunalle.

Lisää pannulle kaurarouhe ja sekoittele öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet ja kuutioiksi pilkotut tomaatit. Kaada kanaliemi kaurarouheen joukkoon parissa erässä ja anna kiehua, kunnes neste on haihtunut. Sekoittele vähän väliä.

Kun kaurarouhe on kypsynyt, sekoita kaikki ainekset yhteen, lisää katkaravut ja anna niiden lämmetä parin minuutin ajan. Purista päälle sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku. Ripottele päälle persiljaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.