Paahdettu paprika-possupizza rapealla ruispohjalla

yli 60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Pizzapohja (4 kpl)
5 g tuorehiivaa
3 dl vettä
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
3 dl Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
3 – 4 dl Myllärin Ruisjauhoja

Täytteet
300 g kypsää porsaan kassleria
2 paprikaa paahdettuna
2 dl tomaattisosetta
2 dl juustoraastetta
1/2 puntti korianteria
1 rkl shiracha-chilikastiketta

Pizzan päälle
1 dl valkosipulimajoneesia
tuoretta basilikaa

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon sokeri, suola, oliiviöljy ja puolet jauhoista. Lisää taikinaan loput jauhot ja vaivaa muutama minuutti. Anna taikinan levätä 5 minuutin ajan ja jatka sen jälkeen vaivaamista pari minuuttia.

Anna taikinan levätä liinan alla 1,5 tunnin ajan. Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja kauli osista pyöreitä pizzoja. Sekoita tomaattikastikkeeseen shiracha-chilikastike, ja levitä pizzojen pohjalle. Lisää päälle suikaloitu kassler ja muut täytteet. Paista noin 20 minuuttia 225-asteisessa uunissa riippuen uunin tehosta. Kun pohja on kullanruskea ja rapea, pizza on valmis. Nauti heti!

 

Reseptin laati: Tomi Björck

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.