Myllärin by Helsinki Mills

Omenapiirakka

Syksyn sato näppärästi piirakan täytteeksi.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

250 g laktoositonta voita
2 ½ dl sokeria
2 tl kanelia
2 kananmunaa
5 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoa
2 ½ tl leivinjauhetta
4 omenaa

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen rasva, sokeri ja kaneli ja hiero yhteen.

  2. Lisää kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan.

  3. Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Pese (tai halutessasi kuori) omenat, poista siemenkota ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet tasaisesti taikinapohjalle. 

  4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
0,8 g
Energia
566,2 kcal
Hiilihydraatit
45,9 g
Rasva
42,6 g
Tyydyttynyt rasva
27,7 g
Suola
1,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Porkkanakakku
1 h 15 min L, VG

Porkkanakakku

Tajuttoman hyvä sitruunakakku
1 h L, GL, VG

Tajuttoman hyvä sitruunakakku

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut