Omenapiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
Ainekset
250 g margariinia
2,5 dl sokeria
2 kananmunaa
5 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoa
2,5 tl leivinjauhetta
 4-5 omenaa
kanelia
Valmistusohje

Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen rasva ja sokeri ja hiero yhteen. Lisää kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan.

Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Pese (tai halutessasi kuori) omenat, poista siemenkota ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet tasaisesti taikinapohjalle. Ripota pintaan kanelia.

Paista 225-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.