Omenapiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
250 g margariinia
2,5 dl sokeria
2 kananmunaa
5 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoa
2,5 tl leivinjauhetta
 4-5 omenaa
kanelia
Valmistusohje

Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen rasva ja sokeri ja hiero yhteen. Lisää kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan.

Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Pese (tai halutessasi kuori) omenat, poista siemenkota ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet tasaisesti taikinapohjalle. Ripota pintaan kanelia.

Paista 225-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.