Ainekset
n. 12 kpl
2 dl | Myllärin Luomu Ohrahiutaleita |
1 rkl | rypsiöljyä, tai nokare voita |
5 dl | vettä |
4 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | suolaa |

Valmistusohje
Mittaa Myllärin Luomu Ohrahiutaleet, voi tai rypsiöljy ja vesi kattilaan. Kuumenna ja keitä muutama minuutti. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää ohrapuuron joukkoon. Kaada taikina hyvin jauhotetulle alustalle.
Muotoile leivinpaperoidulle uunipellille noin sentin paksuisia kiekkoja, jotka ovat halkaisijaltaan 10–12 cm. Paista 225 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kypsiä.
Peitä liinalla ja tarjoile lämpiminä.