Ohrarieskat

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Aamiainen ja välipalat
  • Leivät ja sämpylät
Ainekset

n. 12 kpl

2 dl Myllärin Luomu Ohrahiutaleita
1 rkl rypsiöljyä, tai nokare voita
5 dl vettä
4 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
Valmistusohje

Mittaa Myllärin Luomu Ohrahiutaleet, voi tai rypsiöljy ja vesi kattilaan. Kuumenna ja keitä muutama minuutti. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää ohrapuuron joukkoon. Kaada taikina hyvin jauhotetulle alustalle.

Muotoile leivinpaperoidulle uunipellille noin sentin paksuisia kiekkoja, jotka ovat halkaisijaltaan 10–12 cm. Paista 225 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kypsiä.

Peitä liinalla ja tarjoile lämpiminä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.