Ohrahiutalepuuro

15 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 annosta
 4-5 dl Myllärin Luomu Ohrahiutaleita
1 l vettä tai maitoa
ripaus suolaa
Valmistusohje

Sekoita hiutaleet veteen tai maitoon ja kuumenna seos kiehuvaksi. Keitä 3 – 5 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hautua pari minuuttia kannen alla. Mausta halutessasi suolalla. Nauti esimerkiksi marjojen tai hillon kanssa.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.