Ainekset
1 pss | Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta |
n. 6 dl | vettä |
400 g | jauhelihaa |
suolaa | |
chiliä tai tacomaustetta | |
1 pss (450 g) | nacholastuja |
1 | punasipuli (leikattuna) |
100 g | kivettömiä oliiveja |
100 g | kirsikkatomaatteja (halkaistuna) |
tuoretta korianteria | |
jalapeno tai chili (viipaleina) | |
100-200 g | juustoraastetta esim. cheddar |

Valmistusohje
Kiehauta vesi. Kaada ateria-aines kiehuvaan veteen ja kypsennä n. 15 minuuttia. Ruskista jauheliha pannulla, mausta suolalla ja halutessasi chilillä tai tacomausteella. Levitä uunipellille nachot ja niiden päälle tasaisesti jauhelihaa ja kypsennettyä Kaura Ateria-ainesta. Ripottele loput ainekset päälle ja viimeisenä juustoraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Vinkki! Jos haluat lisämakua, tarjoa lisänä smetanaa, avokadokuutioita ja salsakastiketta.
Täysin lihattoman version saat, kun korvaat jauhelihan toisella pussillisella Kaura Ateria-ainesta.