Nachopelti texmex-kaurasta

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
n. 6 dl vettä
400 g jauhelihaa
suolaa
chiliä tai tacomaustetta
1 pss (450 g) nacholastuja
1 punasipuli (leikattuna)
100 g kivettömiä oliiveja
100 g kirsikkatomaatteja (halkaistuna)
tuoretta korianteria
jalapeno tai chili (viipaleina)
100-200 g juustoraastetta esim. cheddar
Valmistusohje

Kiehauta vesi. Kaada ateria-aines kiehuvaan veteen ja kypsennä n. 15 minuuttia. Ruskista jauheliha pannulla, mausta suolalla ja halutessasi chilillä tai tacomausteella. Levitä uunipellille nachot ja niiden päälle tasaisesti jauhelihaa ja kypsennettyä Kaura Ateria-ainesta. Ripottele loput ainekset päälle ja viimeisenä juustoraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Vinkki! Jos haluat lisämakua, tarjoa lisänä smetanaa, avokadokuutioita ja salsakastiketta.

Täysin lihattoman version saat, kun korvaat jauhelihan toisella pussillisella Kaura Ateria-ainesta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.