Nachopelti texmex-kaurasta

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
1,2 l vettä
400 g jauhelihaa
suolaa
chiliä tai tacomaustetta
1 pss (450 g) nacholastuja
1 leikattu punasipuli
100 g kivettömiä mustia oliiveja
100 g halkaistuja kirsikkatomaatteja
tuoretta korianteria
jalapeno viipaleita
100-200 g cheddar-raastetta
Valmistusohje

Kypsennä ateria-aines pakkauksen ohjeen mukaan.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta suolalla ja halutessasi chilillä tai tacomausteella. Levitä nachot uunipellille ja ripottele niiden päälle tasaisesti kaikki muut aineet. Viimeisenä juustoraaste. Kuumenna 200-asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes juusto sulaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.