Nachopelti texmex-kaurasta

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
n. 6 dl vettä
400 g jauhelihaa
suolaa
chiliä tai tacomaustetta
1 pss (450 g) nacholastuja
1 punasipuli (leikattuna)
100 g kivettömiä oliiveja
100 g kirsikkatomaatteja (halkaistuna)
tuoretta korianteria
jalapeno tai chili (viipaleina)
100-200 g juustoraastetta esim. cheddar
Valmistusohje

Kiehauta vesi. Kaada ateria-aines kiehuvaan veteen ja kypsennä n. 15 minuuttia. Ruskista jauheliha pannulla, mausta suolalla ja halutessasi chilillä tai tacomausteella. Levitä uunipellille nachot ja niiden päälle tasaisesti jauhelihaa ja kypsennettyä Kaura Ateria-ainesta. Ripottele loput ainekset päälle ja viimeisenä juustoraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Vinkki! Jos haluat lisämakua, tarjoa lisänä smetanaa, avokadokuutioita ja salsakastiketta.

Täysin lihattoman version saat, kun korvaat jauhelihan toisella pussillisella Kaura Ateria-ainesta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.