Nachopelti texmex-kaurasta

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
1,2 l vettä
400 g jauhelihaa
suolaa
chiliä tai tacomaustetta
1 pss (450 g) nacholastuja
1 leikattu punasipuli
100 g kivettömiä mustia oliiveja
100 g halkaistuja kirsikkatomaatteja
tuoretta korianteria
jalapeno viipaleita
100-200 g cheddar-raastetta
Valmistusohje

Kypsennä ateria-aines pakkauksen ohjeen mukaan.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta suolalla ja halutessasi chilillä tai tacomausteella. Levitä nachot uunipellille ja ripottele niiden päälle tasaisesti kaikki muut aineet. Viimeisenä juustoraaste. Kuumenna 200-asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes juusto sulaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.