Myslikuorrutettu uunilohi (G)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-5 annosta
n. 700 g lohi- tai kirjolohifilee
3/4 tl suolaa
½ sitruunan puristettu mehu
mustapippuria
 200-300 g smetanaa tai ranskankermaa
1 tl inkivääriä
1-2 tl currya
ripaus chilijauhetta tai cayennepippuria
1 rkl fariinisokeria tai sokeria
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
Valmistusohje

Laita lohifilee leivinpaperilla vuoratulle uunipellille nahkapuoli alaspäin. Tarkista ettei fileessä ole ruotoja. Ripottele pinnalle suolaa ja purista päälle sitruunanmehua. Rouhi päälle mustapippuria maun mukaan.

Sekoita smetana, mausteet sekä gluteeniton kauramysli kulhossa tasaiseksi. Levitä seos lohifileen pinnalle. Kypsennä kalaa 175-asteessa uunin keskiritilätasolla n. 30 minuuttia. Kypsennysaika riippuu lohifileen paksuudesta.

Tarjoa perunasoseen kanssa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.