Myllärin viljaisat luomutäytepatongit

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Leivät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
14 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauhoja

Täyte

aurinkokuivattuja tomaatteja
Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola. Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin. Lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia.

Jaa taikina neljään tai viiteen osaan ja kaulitse osat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi jauhotetulla pöydällä. Levitä aurinkokuivatut tomaatit levylle ja rullaa. Laita saumapuoli alaspäin pellille ja anna kohota noin 20 minuuttia. Paista
240°C:ssa noin 15 minuuttia.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.