Myllärin viljaisat luomutäytepatongit

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Leivät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
14 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauhoja

Täyte

aurinkokuivattuja tomaatteja
Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola. Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin. Lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia.

Jaa taikina neljään tai viiteen osaan ja kaulitse osat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi jauhotetulla pöydällä. Levitä aurinkokuivatut tomaatit levylle ja rullaa. Laita saumapuoli alaspäin pellille ja anna kohota noin 20 minuuttia. Paista
240°C:ssa noin 15 minuuttia.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.