Myllärin vegaaniset luomuletut

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset
1 pss Myllärin Luomu Ohukais- ja vohvelijauhetta
4 dl luomukookosmaitoa
4 dl vettä
Valmistusohje

Sekoita ainekset ja anna taikinan levätä n. 5 minuuttia. Paista letut ohukaispannulla tai isolla paistinpannulla ja nauti makean tai suolaisen täytteen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.