Myllärin vegaaniset luomuletut

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset
1 pss Myllärin Luomu Ohukais- ja vohvelijauhetta
4 dl luomukookosmaitoa
4 dl vettä
Valmistusohje

Sekoita ainekset ja anna taikinan levätä n. 5 minuuttia. Paista letut ohukaispannulla tai isolla paistinpannulla ja nauti makean tai suolaisen täytteen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.