Myllärin vanhan ajan uunipuuro

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 annosta
3,5 dl Myllärin Kiireettömiä Kaurahiutaleita
1 l maitoa (tai käyttämääsi kasvismaitoa)
(ripaus suolaa)
voita vuoan voitelemiseen
Valmistusohje

Mittaa kaurahiutaleet, suola ja maito voideltuun korkeareunaiseen uunivuokaan. Kypsennä 170-asteisessa uunissa puolentoista tunnin ajan.

Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran.

Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

Nauti sellaisenaan tai voisilmän ja maidon kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.