Tikkukakut eli cake pops

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Kakkupohja:

4 munaa
2 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g voisulaa
1 dl maitoa
Lisäksi: 
100 g tuorejuustoa
200 g suklaata
nonparelleja, suklaarouhetta
Valmistusohje

Kakku:

Vispaa munat ja sokeri, sekoita joukkoon varovasti vehnäjauho-leivinjauheseos ja lopuksi maito ja voisula. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 °C noin 12 minuuttia.

Murenna kypsä kakku kulhoon ja lisää 100 g tuorejuustoa, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikina tasakokoisiksi palloiksi (n. 25 kpl) ja laita jääkaappiin.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta tikun pää suklaaseen ja työnnä kakkupalloon. Kasta kakkupallo suklaaseen ja koristele nonparelleilla tai suklaarouheella.

Säilytä valmiit tikkukakut jääkaapissa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.