Tikkukakut eli cake pops

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Kakkupohja:

4 munaa
2 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g voisulaa
1 dl maitoa
Lisäksi: 
100 g tuorejuustoa
200 g suklaata
nonparelleja, suklaarouhetta
Valmistusohje

Kakku:

Vispaa munat ja sokeri, sekoita joukkoon varovasti vehnäjauho-leivinjauheseos ja lopuksi maito ja voisula. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 °C noin 12 minuuttia.

Murenna kypsä kakku kulhoon ja lisää 100 g tuorejuustoa, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikina tasakokoisiksi palloiksi (n. 25 kpl) ja laita jääkaappiin.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta tikun pää suklaaseen ja työnnä kakkupalloon. Kasta kakkupallo suklaaseen ja koristele nonparelleilla tai suklaarouheella.

Säilytä valmiit tikkukakut jääkaapissa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.