Ainekset
Kakkupohja:
4 | munaa |
2 dl | sokeria |
2 dl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
50 g | voisulaa |
1 dl | maitoa |
Lisäksi: | |
100 g | tuorejuustoa |
200 g | suklaata |
nonparelleja, suklaarouhetta |

Valmistusohje
Kakku:
Vispaa munat ja sokeri, sekoita joukkoon varovasti vehnäjauho-leivinjauheseos ja lopuksi maito ja voisula. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 °C noin 12 minuuttia.
Murenna kypsä kakku kulhoon ja lisää 100 g tuorejuustoa, sekoita tasaiseksi. Pyörittele taikina tasakokoisiksi palloiksi (n. 25 kpl) ja laita jääkaappiin.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta tikun pää suklaaseen ja työnnä kakkupalloon. Kasta kakkupallo suklaaseen ja koristele nonparelleilla tai suklaarouheella.
Säilytä valmiit tikkukakut jääkaapissa.