Ainekset
Pohja:
150 g | voita |
1 dl | Myllärin Luomu Kauraleseitä |
1 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
2,5 dl | Myllärin Luomu Ruisjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
2 dl | vettä |
Täyte:
2,5 dl | suppilovahveroita |
2 | sipulia |
2 tl | suolaa |
15 kpl | kirsikkatomaatteja |
1 purkki | kermaviiliä |
100–150 g | juustoraastetta |

Valmistusohje
Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin. Voitele piirakkavuoka ja jauhota ja levitä taikina vuokaan.
Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää pilkotut sienet ja paista, kunnes kosteus on haihtunut. Levitä sieni-sipuliseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kermaviili ja lopuksi juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.