Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka

15 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset

Pohja:

150 g voita
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2,5 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä

 

Täyte:

2,5 dl suppilovahveroita
2 sipulia
2 tl suolaa
15 kpl kirsikkatomaatteja
1 purkki kermaviiliä
100–150 g juustoraastetta
Valmistusohje

Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin. Voitele piirakkavuoka ja jauhota ja levitä taikina vuokaan.

Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää pilkotut sienet ja paista, kunnes kosteus on haihtunut. Levitä sieni-sipuliseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kermaviili ja lopuksi juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.