Ainekset
Vaalea torttu:
4 | munaa |
1 ½ dl | sokeria |
1 ½ dl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Kaakaotorttu:
4 | munaa |
1 ½ dl | sokeria |
1 dl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
½ dl | kaakaojauhetta |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte:
2 dl | kermaa |
2 dl | rahkaa |
1 dl | sokeria |
mansikoita, mustikoita |
Kuorrute:
200 g | tuorejuustoa |
100 g | ranskankermaa |
6 dl | tomusokeria |

Valmistusohje
Vaalea torttu:
Vispaa munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää varovasti vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 °C noin 7 minuuttia.
Kaakaotorttu:
Valmista kuten vaalea torttu.
Täyte:
Vispaa kerma, lisää rahka ja sokeri. Jaa rahkaseos, sekoita osaan mansikoita, osaan mustikoita tai muita väriä antavia marjoja tai kaakaojauhetta. Jos haluat voimakkaat värit, lisää elintarvikeväriä tai vahvaa mehua.
Ota ”treat pops” muotilla pyörylöitä tortusta ja laita vuorotellen torttulevy ja täyte muottiin.
Kuorrute:
Sekoita kuorrutteen ainekset ja pursota kakkujen päälle. Koristele nonparelleilla, karkeilla tai suklaarouheella.