Treat Pops

30 min. | Vaikea

  • Makea leivonta
Ainekset

Vaalea torttu:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 ½  dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

Kaakaotorttu:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

 

Täyte:

2 dl kermaa
2 dl rahkaa
1 dl sokeria
mansikoita, mustikoita

 

Kuorrute:

200 g tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
6 dl tomusokeria
Valmistusohje

Vaalea torttu:
Vispaa munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää varovasti vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 °C noin 7 minuuttia.
Kaakaotorttu:
Valmista kuten vaalea torttu.
Täyte:
Vispaa kerma, lisää rahka ja sokeri. Jaa rahkaseos, sekoita osaan mansikoita, osaan mustikoita tai muita väriä antavia marjoja tai kaakaojauhetta. Jos haluat voimakkaat värit, lisää elintarvikeväriä tai vahvaa mehua.

Ota ”treat pops” muotilla pyörylöitä tortusta ja laita vuorotellen torttulevy ja täyte muottiin.
Kuorrute:

Sekoita kuorrutteen ainekset ja pursota kakkujen päälle. Koristele nonparelleilla, karkeilla tai suklaarouheella.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.