Treat Pops

30 min. | Vaikea

  • Makea leivonta
Ainekset

Vaalea torttu:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 ½  dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

Kaakaotorttu:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

 

Täyte:

2 dl kermaa
2 dl rahkaa
1 dl sokeria
mansikoita, mustikoita

 

Kuorrute:

200 g tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
6 dl tomusokeria
Valmistusohje

Vaalea torttu:
Vispaa munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää varovasti vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 °C noin 7 minuuttia.
Kaakaotorttu:
Valmista kuten vaalea torttu.
Täyte:
Vispaa kerma, lisää rahka ja sokeri. Jaa rahkaseos, sekoita osaan mansikoita, osaan mustikoita tai muita väriä antavia marjoja tai kaakaojauhetta. Jos haluat voimakkaat värit, lisää elintarvikeväriä tai vahvaa mehua.

Ota ”treat pops” muotilla pyörylöitä tortusta ja laita vuorotellen torttulevy ja täyte muottiin.
Kuorrute:

Sekoita kuorrutteen ainekset ja pursota kakkujen päälle. Koristele nonparelleilla, karkeilla tai suklaarouheella.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.