Myllärin Ruispalat

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset
9 dl vettä
25 g hiivaa tai ½ pussia kuivahiivaa
16 ½ dl Myllärin Ruisleipäainesta
jauhotus Myllärin Ruisjauhoa tai Ruisleipäainesta
Valmistusohje

24 kpl.

Liuota hiiva lämpimään veteen. Lisää Myllärin Ruisleipäaines ja vaivaa taikina pehmeäksi. Peitä taikinakulho tiiviisti liinalla.

Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa 60–80 minuuttia. Kauli kohonneesta taikinasta noin 3 cm:n paksuinen levy runsaasti jauhotetulla pöydällä. Jauhota myös taikinan pinta. Pistele taikinalevy haarukalla ja muotoile paloiksi esimerkiksi taikinapyörällä.

Nosta ruispalat uunipellille ja kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä noin 40 minuuttia.

Paista ruispalat 250 °C noin 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.