Myllärin Ruispalat

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset
9 dl vettä
25 g hiivaa tai ½ pussia kuivahiivaa
16 ½ dl Myllärin Ruisleipäainesta
jauhotus Myllärin Ruisjauhoa tai Ruisleipäainesta
Valmistusohje

24 kpl.

Liota hiiva lämpimään veteen. Lisää Myllärin Ruisleipäaines ja vaivaa taikina pehmeäksi. Peitä taikinakulho tiiviisti liinalla.

Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa 60–80 minuuttia. Kauli kohonneesta taikinasta noin 3 cm:n paksuinen levy runsaasti jauhotetulla pöydällä. Jauhota myös taikinan pinta. Pistele taikinalevy haarukalla ja muotoile paloiksi esimerkiksi taikinapyörällä.

Nosta ruispalat uunipellille ja kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä noin 40 minuuttia.

Paista ruispalat 250 °C noin 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.