Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset
5 dl vettä
3 dl Myllärin Paratiisi Mysliä
2 tl suolaa
2 rkl siirappia
50 g hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa
4 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4 dl Myllärin Sämpyläjauhoja
½ dl rypsiöljyä
Myllärin Luomu Kaurahiutaleita koristeluun
Valmistusohje

Sekoita mysli lämpimään veteen ja anna liota ½–1 h, lisää muut ainekset, öljy viimeiseksi. Alusta taikina käsin tai koneella. Peitä taikinakulho ja anna kohota vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle, leivo kaksi tankoa ja leikkaa ne sämpylöiksi. Painele leikkauspinnat joko myslissä tai kaurahiutaleissa ja nosta pellille. Peitä ja anna kohota hyvin. Paista 220 °C:ssa noin 15 minuuttia. Sumuta sämpylöille vettä sumutepullolla ennen paistoa. Koristele sämpylöiden pinta Myllärin Luomu Kaurahiutaleilla.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.