Myllärin maukas ruislimppu

yli 60 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
8 dl vettä
25 g hiivaa tai ½ pussia kuivahiivaa
16 ½ dl Myllärin Ruisleipäainesta
Valmistusohje

3 kpl

Liuota hiiva lämpimään veteen. Lisää Myllärin Ruisleipäaines ja vaivaa taikina pehmeäksi. Peitä taikinakulho tiiviisti liinalla. Jaa kohonnut taikina 3 osaan, muotoile limput ja kohota 40 minuuttia. Jos teet vuokaleipiä, muotoile kohonnut taikina voideltuihin vuokiin ja kohota liinan alla 40 minuuttia.  Paista 240 °C noin 40 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.