Myllärin marjaisa juustokakku

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
Ainekset
Pohja:
3 dl Myllärin Luomu Crunchy mysliä tai Myllärin Granolaa tai gluteenitonta Myllärin Marjainen Granolaa
50 g voita
Täyte:
1 dl vettä
7 liivatelehteä
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g turkkilaista jogurttia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g vaniljajogurttia
1 sitruunan mehu ja kuori
1,5 dl sokeria
Valmistusohje

Jos myslissä on isoja nokareita, murskaa ne pienemmäksi.

Sulata voi, sekoita joukkoon mysli ja levitä seos irtopohjavuoan pohjalle (voit peittää pohjan ensin leivinpaperilla, jotta kakun irrottaminen käy helpommin).

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista mehu.

Vaahdota vaniljakastike kulhossa ja sekoita joukkoon jogurtit, tuorejuusto, sokeri, sitruunan kuoriraaste ja mehu.

Kiehauta vesi kattilassa, purista liivatelehdistä vesi ja sulata liivate kuumaan veteen. Anna seoksen jäähtyä hetki ja lisää se sen jälkeen ohuena nauhana täyteseokseen. Sekoita samalla koko ajan.

Kaada täyte pohjan päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli.

Koristele runsaalla määrällä tuoreita marjoja. Jos tuoreita marjoja ei ole saatavilla, tarjoile soseutettujen ja sokerilla maustettujen mansikoiden tai viinimarjojen kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.