Myllärin marjaisa juustokakku

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
Pohja:
3 dl Myllärin Luomu Crunchy mysliä tai Myllärin gluteeniton Marjainen Muromysliä
50 g voita
Täyte:
1 dl vettä
7 liivatelehteä
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g turkkilaista jogurttia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g vaniljajogurttia
1 sitruunan mehu ja kuori
1,5 dl sokeria
Valmistusohje

Jos myslissä on isoja nokareita, murskaa ne pienemmäksi. Sulata voi, sekoita joukkoon mysli ja levitä seos irtopohjavuoan pohjalle (voit peittää pohjan ensin leivinpaperilla, jotta kakun irrottaminen käy helpommin.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista mehu. Vaahdota vaniljakastike kulhossa ja sekoita joukkoon jogurtit, tuorejuusto, sokeri, sitruunan kuoriraaste ja mehu. Kiehauta vesi kattilassa, purista liivatelehdistä vesi ja sulata liivate kuumaan veteen. Anna seoksen jäähtyä hetki ja lisää se sen jälkeen ohuena nauhana täyteseokseen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele runsaalla määrällä tuoreita marjoja. Jos tuoreita marjoja ei ole saatavilla, tarjoile soseutettujen ja sokerilla maustettujen mansikoiden tai viinimarjojen kanssa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.