Myllärin lohimuffinsit

30-60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset
3 munaa
400 g turkkilaista jogurttia
200 g savulohta
n. 5 dl raastettua kesäkurpitsaa
½ tl suolaa
1 tl soodaa
5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
2 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä
 

Koristeeksi:

 

tilliä, kylmäsavulohta, ruohosipulituorejuustoa

Valmistusohje

 

Vatkaa munat vaahdoksi ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti, hienonnettu savulohi, kesäkurpitsaraaste ja suola. Yhdistä sooda jauhoihin ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi rypsiöljy. Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan, kunnes muffinssit ovat kullanruskeita.

 

Notkista ruohosipulituorejuusto ja pursota muffinssien päälle ja koristele kylmäsavulohella sekä tillillä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.