Myllärin lohimuffinsit

30-60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset
3 munaa
400 g turkkilaista jogurttia
200 g savulohta
n. 5 dl raastettua kesäkurpitsaa
½ tl suolaa
1 tl soodaa
5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
2 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä
 

Koristeeksi:

 

tilliä, kylmäsavulohta, ruohosipulituorejuustoa

Valmistusohje

 

Vatkaa munat vaahdoksi ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti, hienonnettu savulohi, kesäkurpitsaraaste ja suola. Yhdistä sooda jauhoihin ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi rypsiöljy. Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan, kunnes muffinssit ovat kullanruskeita.

 

Notkista ruohosipulituorejuusto ja pursota muffinssien päälle ja koristele kylmäsavulohella sekä tillillä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.