Ainekset
3 | munaa |
400 g | turkkilaista jogurttia |
200 g | savulohta |
n. 5 dl | raastettua kesäkurpitsaa |
½ tl | suolaa |
1 tl | soodaa |
5 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
½ dl | Myllärin Luomu Kauraleseitä |
2 dl | Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja |
1 dl | rypsiöljyä |
Koristeeksi: |
tilliä, kylmäsavulohta, ruohosipulituorejuustoa |

Valmistusohje
Vatkaa munat vaahdoksi ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti, hienonnettu savulohi, kesäkurpitsaraaste ja suola. Yhdistä sooda jauhoihin ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi rypsiöljy. Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan, kunnes muffinssit ovat kullanruskeita.
Notkista ruohosipulituorejuusto ja pursota muffinssien päälle ja koristele kylmäsavulohella sekä tillillä.