Myllärin kaurasämpylät

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset
6 dl kuumaa vettä
2 dl Myllärin Vanhan Ajan Kauraryynejä
50 g hiivaa
2 rkl siirappia
1 dl Myllärin Ruisjauhoja
2 tl suolaa
1 dl ruokaöljyä
n. 6,5 dl  Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Valmistusohje

Vanhan Ajan Kauraryynit sekoitetaan kuumaan veteen ja annetaan jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoitetaan joukkoon hiiva, siirappi ja ruisjauho ja annetaan tekeytyä n 15 min peitettynä (kunnes kuplii hyvin). Lisätään suola, öljy ja vehnäjauhot ja alustetaan taikina kimmoisaksi. Annetaan kohota n 30 min, leivotaan sämpylöiksi ja kohotetaan vielä n. 30 min. Paistetaan 225-asteisessa uunissa noin 12 min.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.