Myllärin kaurasämpylät

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset
6 dl kuumaa vettä
2 dl Myllärin Kiireetön Kaurahiutale
50 g hiivaa
2 rkl siirappia
1 dl Myllärin Ruisjauhoja
2 tl suolaa
1 dl ruokaöljyä
n. 6,5 dl  Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Valmistusohje

Sekoita Myllärin Kiireettömät Kaurahiutaleet kuumaan veteen ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Sekoita joukkoon hiiva, siirappi ja ruisjauho ja anna tekeytyä noin 15 minuuttia peitettynä (kunnes kuplii hyvin).

Lisää suola, öljy ja vehnäjauhot ja alusta taikina kimmoisaksi. Anna kohota noin 30 minuuttia, leivo sämpylöiksi ja kohota vielä noin 30 minuuttia.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.