Myllärin kaurasämpylät

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät ja sämpylät
Ainekset
6 dl kuumaa vettä
2 dl Myllärin Kiireetön Kaurahiutale
50 g hiivaa
2 rkl siirappia
1 dl Myllärin Ruisjauhoja
2 tl suolaa
1 dl ruokaöljyä
n. 6,5 dl  Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Valmistusohje

Sekoita Myllärin Kiireettömät Kaurahiutaleet kuumaan veteen ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Sekoita joukkoon hiiva, siirappi ja ruisjauho ja anna tekeytyä noin 15 minuuttia peitettynä (kunnes kuplii hyvin).

Lisää suola, öljy ja vehnäjauhot ja alusta taikina kimmoisaksi. Anna kohota noin 30 minuuttia, leivo sämpylöiksi ja kohota vielä noin 30 minuuttia.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.