Myllärin kaurasämpylät

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset
6 dl kuumaa vettä
2 dl Myllärin Vanhan Ajan Kauraryynejä
50 g hiivaa
2 rkl siirappia
1 dl Myllärin Ruisjauhoja
2 tl suolaa
1 dl ruokaöljyä
n. 6,5 dl  Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Valmistusohje

Sekoita Vanhan Ajan Kauraryynit kuumaan veteen ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon hiiva, siirappi ja ruisjauho ja anna tekeytyä n 15 min peitettynä (kunnes kuplii hyvin). Lisää suola, öljy ja vehnäjauhot ja alusta taikina kimmoisaksi. Anna kohota n 30 min, leivo sämpylöiksi ja kohota vielä n. 30 min. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 min.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.