Ainekset
2 | punasipulia |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | mieto chili |
2 rkl | rypsiöljyä |
1 dl | punaisia linssejä |
3 dl | Myllärin 4 viljan Ateriajyviä tai Kaura Ateriajyviä |
5 dl | vettä |
½ – 1 | mango |
½ | limen mehu |
1 tl | suolaa |
valmista salaattisekoitusta | |
tuoretta korianteria |

Valmistusohje
Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää ateriajyvät ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri. Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, salaattisekoitus sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.