Myllärin jyväisä mangosalaatti

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
2 rkl rypsiöljyä
1 dl punaisia linssejä
3 dl Myllärin 4 viljan Ateriajyviä tai Kaura Ateriajyviä
5 dl vettä
½ – 1 mango
½ limen mehu
1 tl suolaa
valmista salaattisekoitusta
tuoretta korianteria
Valmistusohje

Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää ateriajyvät ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri. Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, salaattisekoitus sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.